Atletico Madrid vs Mallorca

Atletico Madrid vs MallorcaAtletico MadridMallorca

⚽ 2023-04-26 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Mallorca kampsniktitt

Kampen mellom Atletico Madrid og Mallorca spilles 2023-04-26. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Simeone har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Mallorca har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Atletico Madrid og Mallorca, har Atletico Madrid 1 seire hjemme mens Mallorca har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Atletico Madrid: n/a
  • for Mallorca: n/a

Atletico Madrid vs Mallorca H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Atletico Madrid og Mallorca:

Dato Resultat
2022-11-09 Mallorca 1 – 0 Atletico Madrid
2022-04-09 Mallorca 1 – 0 Atletico Madrid
2021-12-04 Atletico Madrid 1 – 2 Mallorca
2020-07-03 Atletico Madrid 3 – 0 Mallorca

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Atletico Madrid – Mallorca.

Atletico Madrid vs Mallorca Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Atletico Madrid vs Mallorca Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Atletico Madrid - Mallorca den 2023-04-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Atletico Madrid vs Mallorca Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Atletico Madrid - Mallorca den 2023-04-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Atletico Madrid vs Mallorca?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Atletico Madrid og Mallorca, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atletico Madrid vs Mallorca?

Publisert i La Liga Merket med: ,