Atletico Madrid vs Athletic Club

Atletico Madrid vs Athletic ClubAtletico MadridAthletic Club

⚽ 2023-02-19 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Athletic Club kampsniktitt

Kampen mellom Atletico Madrid og Athletic Club spilles 2023-02-19. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Simeone har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Athletic Club har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Atletico Madrid og Athletic Club, har Atletico Madrid 0 seire hjemme mens Athletic Club har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Atletico Madrid: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Atletico Madrid vs Athletic Club H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Atletico Madrid og Athletic Club:

Dato Resultat
2022-10-15 Athletic Club 0 – 1 Atletico Madrid
2022-04-30 Athletic Club 2 – 0 Atletico Madrid
2022-01-13 Atletico Madrid 1 – 2 Athletic Club
2021-09-18 Atletico Madrid 0 – 0 Athletic Club

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Atletico Madrid – Athletic Club.

Atletico Madrid vs Athletic Club Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Atletico Madrid vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Atletico Madrid - Athletic Club den 2023-02-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Atletico Madrid vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Atletico Madrid - Athletic Club den 2023-02-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Atletico Madrid vs Athletic Club?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Atletico Madrid og Athletic Club, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atletico Madrid vs Athletic Club?

Publisert i La Liga Merket med: ,