Atlanta Hawks vs Washington Wizards

Atlanta Hawks vs Washington WizardsAtlanta HawksWashington Wizards

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 00:30 GMT den 2023-11-02. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 4 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Atlanta Hawks med 1 seire hjemme, mens Washington Wizards har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Atlanta Hawks en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.7 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -11.7 poeng:

  • Atlanta Hawks: 121 gjennomsnittspoeng for, 116.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 113.3 gjennomsnittspoeng for, 125 gjennomsnittspoeng imot

Atlanta Hawks vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards:

Dato Resultat
2023-04-06 Atlanta Hawks 134 – 116 Washington Wizards
2023-03-11 Washington Wizards 107 – 114 Atlanta Hawks
2023-03-09 Washington Wizards 120 – 122 Atlanta Hawks
2023-03-01 Atlanta Hawks 116 – 119 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Atlanta Hawks vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-11-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Atlanta Hawks vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Atlanta Hawks og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atlanta Hawks vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,