Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder

Atlanta Hawks vs Oklahoma City ThunderAtlanta HawksOklahoma City Thunder

🏀 2022-12-06 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Atlanta Hawks og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2022-12-06. Hjemmelaget kommer med 13 seire i de siste 23 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 0.435 fra de siste 23 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Atlanta Hawks med 2 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Atlanta Hawks en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.7 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1 poeng:

  • Atlanta Hawks: 114 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 116.8 gjennomsnittspoeng for, 117.8 gjennomsnittspoeng imot

Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Atlanta Hawks og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2022-03-31 Oklahoma City Thunder 118 – 136 Atlanta Hawks
2021-11-23 Atlanta Hawks 113 – 101 Oklahoma City Thunder
2021-03-19 Atlanta Hawks 116 – 93 Oklahoma City Thunder
2021-02-27 Oklahoma City Thunder 118 – 109 Atlanta Hawks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Atlanta Hawks og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Atlanta Hawks og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2022-12-06, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2022-12-06, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Atlanta Hawks og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atlanta Hawks vs Oklahoma City Thunder?

Publisert i NBA Merket med: ,