Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans

Atlanta Hawks vs New Orleans PelicansAtlanta HawksNew Orleans Pelicans

🏀 2023-10-14 – NBA

 

Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 20:30 GMT den 2023-10-14. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 2 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Atlanta Hawks med 0 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Atlanta Hawks en gjennomsnittlig poengforskjell på 1 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på -25 poeng:

  • Atlanta Hawks: 105.5 gjennomsnittspoeng for, 104.5 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 96 gjennomsnittspoeng for, 121 gjennomsnittspoeng imot

Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2023-02-08 New Orleans Pelicans 116 – 107 Atlanta Hawks
2022-11-06 Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans
2022-10-15 New Orleans Pelicans 120 – 111 Atlanta Hawks
2022-07-11 Atlanta Hawks 73 – 101 New Orleans Pelicans

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-10-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2023-10-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atlanta Hawks vs New Orleans Pelicans?

Publisert i NBA Merket med: ,