Athletic Club vs Barcelona

Athletic Club vs BarcelonaAthletic ClubBarcelona

⚽ 2023-03-12 – La Liga

 

Athletic Club vs Barcelona kampsniktitt

Kampen mellom Athletic Club og Barcelona spilles 2023-03-12. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Ernesto Valverde har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Barcelona har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Athletic Club og Barcelona, har Athletic Club 1 seire hjemme mens Barcelona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Athletic Club: n/a
  • for Barcelona: n/a

Athletic Club vs Barcelona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Athletic Club og Barcelona:

Dato Resultat
2022-10-23 Barcelona 4 – 0 Athletic Club
2022-02-27 Barcelona 4 – 0 Athletic Club
2022-01-20 Athletic Club 3 – 2 Barcelona
2021-08-21 Athletic Club 1 – 1 Barcelona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Athletic Club – Barcelona.

Athletic Club vs Barcelona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Athletic Club vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Athletic Club - Barcelona den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Athletic Club vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Athletic Club - Barcelona den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Athletic Club vs Barcelona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Athletic Club og Barcelona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Athletic Club vs Barcelona?

Publisert i La Liga Merket med: ,