Atalanta vs Juventus

Atalanta vs JuventusAtalantaJuventus

⚽ 2023-10-01 – Serie A

 

Atalanta vs Juventus kampsniktitt

Kampen mellom Atalanta og Juventus spilles 2023-10-01. Denne Serie A-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gasperini har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Juventus har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Atalanta og Juventus, har Atalanta 0 seire hjemme mens Juventus har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Atalanta: n/a
  • for Juventus: n/a

Atalanta vs Juventus H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Atalanta og Juventus:

Dato Resultat
2023-05-07 Atalanta 0 – 2 Juventus
2023-01-22 Juventus 3 – 3 Atalanta
2022-02-13 Atalanta 1 – 1 Juventus
2021-11-27 Juventus 0 – 1 Atalanta

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Atalanta – Juventus.

Atalanta vs Juventus Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Atalanta vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Juventus den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Atalanta vs Juventus Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Juventus den 2023-10-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Atalanta vs Juventus?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Atalanta og Juventus, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atalanta vs Juventus?

Publisert i Serie A Merket med: ,