Atalanta vs Genoa

Atalanta vs GenoaAtalantaGenoa

⚽ 2023-10-22 – Serie A

 

Atalanta vs Genoa kampsniktitt

Kampen mellom Atalanta og Genoa spilles 2023-10-22. Denne Serie A-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gasperini har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Genoa har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Atalanta og Genoa, har Atalanta 0 seire hjemme mens Genoa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Atalanta: n/a
  • for Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Atalanta vs Genoa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Atalanta og Genoa:

Dato Resultat
2022-03-13 Atalanta 0 – 0 Genoa
2021-12-21 Genoa 0 – 0 Atalanta
2021-05-15 Genoa 3 – 4 Atalanta
2021-01-17 Atalanta 0 – 0 Genoa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Atalanta – Genoa.

Atalanta vs Genoa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Atalanta vs Genoa Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Genoa den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Atalanta vs Genoa Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Genoa den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Atalanta vs Genoa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Atalanta og Genoa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atalanta vs Genoa?

Publisert i Serie A Merket med: ,