Aston Villa vs Fulham

Aston Villa vs FulhamAston VillaFulham

⚽ 2023-11-12 – Premier League

 

Aston Villa vs Fulham kampsniktitt

Kampen mellom Aston Villa og Fulham spilles 2023-11-12. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Unai Emery har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Fulham har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Aston Villa og Fulham, har Aston Villa 2 seire hjemme mens Fulham har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Aston Villa: n/a
  • for Fulham: n/a

Aston Villa vs Fulham H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Aston Villa og Fulham:

Dato Resultat
2023-04-25 Aston Villa 1 – 0 Fulham
2022-10-20 Fulham 3 – 0 Aston Villa
2021-04-04 Aston Villa 3 – 1 Fulham
2020-09-28 Fulham 0 – 3 Aston Villa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Aston Villa – Fulham.

Aston Villa vs Fulham Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Aston Villa vs Fulham Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Fulham den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Aston Villa vs Fulham Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Fulham den 2023-11-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Aston Villa vs Fulham?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Aston Villa og Fulham, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Aston Villa vs Fulham?

Publisert i Premier League Merket med: ,