Aston Villa vs Crystal Palace

Aston Villa vs Crystal PalaceAston VillaCrystal Palace

⚽ 2023-03-04 – Premier League

 

Aston Villa vs Crystal Palace kampsniktitt

Kampen mellom Aston Villa og Crystal Palace spilles 2023-03-04. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Unai Emery har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Crystal Palace har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Aston Villa og Crystal Palace, har Aston Villa 0 seire hjemme mens Crystal Palace har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Aston Villa: n/a
  • for Crystal Palace: n/a

Aston Villa vs Crystal Palace H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Aston Villa og Crystal Palace:

Dato Resultat
2022-08-20 Crystal Palace 3 – 1 Aston Villa
2022-05-15 Aston Villa 1 – 1 Crystal Palace
2021-11-27 Crystal Palace 1 – 2 Aston Villa
2021-05-16 Crystal Palace 3 – 2 Aston Villa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Aston Villa – Crystal Palace.

Aston Villa vs Crystal Palace Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Aston Villa vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Crystal Palace den 2023-03-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Aston Villa vs Crystal Palace Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Crystal Palace den 2023-03-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Aston Villa vs Crystal Palace?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Aston Villa og Crystal Palace, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Aston Villa vs Crystal Palace?

Publisert i Premier League Merket med: ,