Arsenal vs Wolverhampton Wanderers

Arsenal vs Wolverhampton WanderersArsenalWolverhampton Wanderers

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers kampsniktitt

Kampen mellom Arsenal og Wolverhampton Wanderers spilles 2023-05-28. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Mikel Arteta har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Wolverhampton Wanderers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Arsenal og Wolverhampton Wanderers, har Arsenal 1 seire hjemme mens Wolverhampton Wanderers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Arsenal: n/a
  • for Wolverhampton Wanderers: n/a

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Arsenal og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultat
2022-11-12 Wolverhampton Wanderers 0 – 2 Arsenal
2022-02-24 Arsenal 2 – 1 Wolverhampton Wanderers
2022-02-10 Wolverhampton Wanderers 0 – 1 Arsenal
2021-02-02 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Arsenal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Arsenal – Wolverhampton Wanderers.

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Wolverhampton Wanderers den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Wolverhampton Wanderers den 2023-05-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Arsenal vs Wolverhampton Wanderers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Arsenal og Wolverhampton Wanderers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Arsenal vs Wolverhampton Wanderers?

Publisert i Premier League Merket med: ,