Arsenal vs Tottenham Hotspur

Arsenal vs Tottenham HotspurArsenalTottenham Hotspur

⚽ 2023-09-24 – Premier League

 

Arsenal vs Tottenham Hotspur kampsniktitt

Kampen mellom Arsenal og Tottenham Hotspur spilles 2023-09-24. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Mikel Arteta har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Tottenham Hotspur har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Arsenal og Tottenham Hotspur, har Arsenal 2 seire hjemme mens Tottenham Hotspur har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Arsenal: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Arsenal vs Tottenham Hotspur H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Arsenal og Tottenham Hotspur:

Dato Resultat
2023-01-15 Tottenham Hotspur 0 – 2 Arsenal
2022-10-01 Arsenal 3 – 1 Tottenham Hotspur
2022-05-12 Tottenham Hotspur 3 – 0 Arsenal
2021-09-26 Arsenal 3 – 1 Tottenham Hotspur

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Arsenal – Tottenham Hotspur.

Arsenal vs Tottenham Hotspur Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Arsenal vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Tottenham Hotspur den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Arsenal vs Tottenham Hotspur Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Tottenham Hotspur den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Arsenal vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Arsenal og Tottenham Hotspur, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Arsenal vs Tottenham Hotspur?

Publisert i Premier League Merket med: ,