Arsenal vs Manchester City

Arsenal vs Manchester CityArsenalManchester City

⚽ 2023-10-08 – Premier League

 

Arsenal vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Arsenal og Manchester City spilles 2023-10-08. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Mikel Arteta har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Arsenal og Manchester City, har Arsenal 0 seire hjemme mens Manchester City har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Arsenal: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(1.14 goals/match);

Arsenal vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Arsenal og Manchester City:

Dato Resultat
2023-04-26 Manchester City 4 – 1 Arsenal
2023-02-15 Arsenal 1 – 3 Manchester City
2023-01-27 Manchester City 1 – 0 Arsenal
2022-01-01 Arsenal 1 – 2 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Arsenal – Manchester City.

Arsenal vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Arsenal vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Manchester City den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Arsenal vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Manchester City den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Arsenal vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Arsenal og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Arsenal vs Manchester City?

Publisert i Premier League Merket med: ,