Arsenal vs Burnley

Arsenal vs BurnleyArsenalBurnley

⚽ 2023-11-11 – Premier League

 

Arsenal vs Burnley kampsniktitt

Kampen mellom Arsenal og Burnley spilles 2023-11-11. Denne Premier League-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Mikel Arteta har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Burnley har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Arsenal og Burnley, har Arsenal 0 seire hjemme mens Burnley har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Arsenal: n/a
  • for Burnley: n/a

Arsenal vs Burnley H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Arsenal og Burnley:

Dato Resultat
2022-01-23 Arsenal 0 – 0 Burnley
2021-09-18 Burnley 0 – 1 Arsenal
2021-03-06 Burnley 1 – 1 Arsenal
2020-12-13 Arsenal 0 – 1 Burnley

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Arsenal – Burnley.

Arsenal vs Burnley Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Arsenal vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Burnley den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Arsenal vs Burnley Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Burnley den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Arsenal vs Burnley?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Arsenal og Burnley, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Arsenal vs Burnley?

Publisert i Premier League Merket med: ,