Antwerp vs Porto

Antwerp vs PortoAntwerpPorto

⚽ 2023-10-25 – Meisterligaen

 

Antwerp vs Porto kampsniktitt

Kampen mellom Antwerp og Porto spilles 2023-10-25. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. van Bommel har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Porto har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Antwerp og Porto, har Antwerp 0 seire hjemme mens Porto har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Antwerp: n/a
  • for Porto: Galeno(1 goals/match);

Antwerp vs Porto H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Antwerp og Porto:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Antwerp – Porto.

Antwerp vs Porto Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Antwerp vs Porto Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Antwerp - Porto den 2023-10-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Antwerp vs Porto Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Antwerp - Porto den 2023-10-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Antwerp vs Porto?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Antwerp og Porto, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Antwerp vs Porto?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,