Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas

Anadolu Efes vs Zalgiris KaunasAnadolu EfesZalgiris Kaunas

🏀 2023-11-09 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas kampsniktitt

Kampen mellom Anadolu Efes og Zalgiris Kaunas som spilles i Euroleague starter kl. 17:30 GMT den 2023-11-09. Hjemmelaget kommer med 27 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Zalgiris Kaunas har en vinnerprosent på 1.000 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Anadolu Efes med 2 seire hjemme, mens Zalgiris Kaunas har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Anadolu Efes en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.7 poeng, mens Zalgiris Kaunas har en gjennomsnittlig poengforskjell på 14.8 poeng:

  • Anadolu Efes: 89.0 gjennomsnittspoeng for, 75.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Zalgiris Kaunas: 81.1 gjennomsnittspoeng for, 66.3 gjennomsnittspoeng imot

Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Anadolu Efes og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultat
2023-02-01 Anadolu Efes 80 – 70 Zalgiris Kaunas
2022-12-09 Zalgiris Kaunas 60 – 86 Anadolu Efes
2022-03-17 Zalgiris Kaunas 71 – 85 Anadolu Efes
2021-10-29 Anadolu Efes 94 – 60 Zalgiris Kaunas

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Anadolu Efes og Zalgiris Kaunas, med gjeldende lagform og plasseringer.

Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Anadolu Efes og Zalgiris Kaunas, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas Spilltips

Vårt tips for kampen Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Anadolu Efes og Zalgiris Kaunas, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Anadolu Efes vs Zalgiris Kaunas?

Publisert i Euroleague Merket med: ,