Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne

Anadolu Efes vs Lyon-VilleurbanneAnadolu EfesLyon-Villeurbanne

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne kampsniktitt

Kampen mellom Anadolu Efes og Lyon-Villeurbanne som spilles i Euroleague starter kl. 17:30 GMT den 2023-10-17. Hjemmelaget kommer med 27 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Lyon-Villeurbanne har en vinnerprosent på 0.571 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Anadolu Efes med 2 seire hjemme, mens Lyon-Villeurbanne har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Anadolu Efes en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.7 poeng, mens Lyon-Villeurbanne har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.7 poeng:

  • Anadolu Efes: 89.0 gjennomsnittspoeng for, 75.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.1 gjennomsnittspoeng for, 77.4 gjennomsnittspoeng imot

Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Anadolu Efes og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultat
2023-02-24 Lyon-Villeurbanne 89 – 90 Anadolu Efes
2023-01-06 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-02-04 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2021-10-12 Lyon-Villeurbanne 75 – 73 Anadolu Efes

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Anadolu Efes og Lyon-Villeurbanne, med gjeldende lagform og plasseringer.

Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Anadolu Efes og Lyon-Villeurbanne, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne Spilltips

Vårt tips for kampen Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Anadolu Efes og Lyon-Villeurbanne, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Anadolu Efes vs Lyon-Villeurbanne?

Publisert i Euroleague Merket med: ,