Almeria vs Las Palmas

Almeria vs Las PalmasAlmeriaLas Palmas

⚽ 2023-10-28 – La Liga

 

Almeria vs Las Palmas kampsniktitt

Kampen mellom Almeria og Las Palmas spilles 2023-10-28. Denne La Liga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Alberto Lasarte har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Las Palmas har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Almeria og Las Palmas, har Almeria 1 seire hjemme mens Las Palmas har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Almeria: n/a
  • for Las Palmas: n/a

Almeria vs Las Palmas H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Almeria og Las Palmas:

Dato Resultat
2022-01-09 Las Palmas 1 – 1 Almeria
2021-10-09 Almeria 1 – 1 Las Palmas
2021-02-14 Almeria 3 – 1 Las Palmas
2020-10-17 Las Palmas 2 – 0 Almeria

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Almeria – Las Palmas.

Almeria vs Las Palmas Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Almeria vs Las Palmas Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Las Palmas den 2023-10-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Almeria vs Las Palmas Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Las Palmas den 2023-10-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Almeria vs Las Palmas?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Almeria og Las Palmas, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Almeria vs Las Palmas?

Publisert i La Liga Merket med: ,