Almeria vs Barcelona

Almeria vs BarcelonaAlmeriaBarcelona

⚽ 2023-02-26 – La Liga

 

Almeria vs Barcelona kampsniktitt

Kampen mellom Almeria og Barcelona spilles 2023-02-26. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Rubi har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Barcelona har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Almeria og Barcelona, har Almeria 0 seire hjemme mens Barcelona har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Almeria: n/a
  • for Barcelona: n/a

Almeria vs Barcelona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Almeria og Barcelona:

Dato Resultat
2022-11-05 Barcelona 2 – 0 Almeria
2015-04-08 Barcelona 4 – 0 Almeria
2014-11-08 Almeria 1 – 2 Barcelona
2014-03-02 Barcelona 4 – 1 Almeria

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Almeria – Barcelona.

Almeria vs Barcelona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Almeria vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Barcelona den 2023-02-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Almeria vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Barcelona den 2023-02-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Almeria vs Barcelona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Almeria og Barcelona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Almeria vs Barcelona?

Publisert i La Liga Merket med: ,