Alba Berlin vs Virtus Bologna

Alba Berlin vs Virtus BolognaAlba BerlinVirtus Bologna

🏀 2023-03-09 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Virtus Bologna kampsniktitt

Kampen mellom Alba Berlin og Virtus Bologna som spilles i Euroleague starter kl. 17:00 GMT den 2023-03-09. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Virtus Bologna har en vinnerprosent på 0.800 fra de siste 20 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Alba Berlin med 0 seire hjemme, mens Virtus Bologna har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Alba Berlin en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.5 poeng, mens Virtus Bologna har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.7 poeng:

  • Alba Berlin: 90.1 gjennomsnittspoeng for, 79.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Virtus Bologna: 84.3 gjennomsnittspoeng for, 77.6 gjennomsnittspoeng imot

Alba Berlin vs Virtus Bologna H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Alba Berlin og Virtus Bologna:

Dato Resultat
2022-12-14 Virtus Bologna 85 – 76 Alba Berlin
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Alba Berlin og Virtus Bologna, med gjeldende lagform og plasseringer.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Alba Berlin og Virtus Bologna, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Alba Berlin vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Alba Berlin vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2023-03-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Alba Berlin vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Alba Berlin og Virtus Bologna, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Alba Berlin vs Virtus Bologna?

Publisert i Euroleague Merket med: ,