AFC Bournemouth vs Leeds United

AFC Bournemouth vs Leeds UnitedAFC BournemouthLeeds United

⚽ 2023-04-30 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Leeds United kampsniktitt

Kampen mellom AFC Bournemouth og Leeds United spilles 2023-04-30. Denne Premier League-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. O’Neil har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Leeds United har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom AFC Bournemouth og Leeds United, har AFC Bournemouth 1 seire hjemme mens Leeds United har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for AFC Bournemouth: n/a
  • for Leeds United: n/a

AFC Bournemouth vs Leeds United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom AFC Bournemouth og Leeds United:

Dato Resultat
2022-11-05 Leeds United 4 – 3 AFC Bournemouth
2015-01-20 Leeds United 1 – 0 AFC Bournemouth
2014-09-16 AFC Bournemouth 1 – 3 Leeds United
2014-03-25 AFC Bournemouth 4 – 1 Leeds United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for AFC Bournemouth – Leeds United.

AFC Bournemouth vs Leeds United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

AFC Bournemouth vs Leeds United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen AFC Bournemouth - Leeds United den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

AFC Bournemouth vs Leeds United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen AFC Bournemouth - Leeds United den 2023-04-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på AFC Bournemouth vs Leeds United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom AFC Bournemouth og Leeds United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom AFC Bournemouth vs Leeds United?

Publisert i Premier League Merket med: ,